Svedea lanserar ny märkesförsäkring för Micorebåtar

Svedea Båtförsäkring har tillsammans med den svenska båttillverkaren Micore tagit fram en märkesförsäkring för Micores populära styrpulpetbåtar. Försäkringen kan tecknas för både nya och begagnade Micorebåtar hos återförsäljare i hela Sverige från maj månad.

Svedea Båtförsäkring har tillsammans med familjeägda båttillverkaren Micore i Lidköping tagit fram en märkesförsäkring för Micores populära styrpulpetbåtar. Försäkringen gäller året om oavsett om båten ligger i sjön eller på land och innehåller assistans utan självrisk samt olycksfalls- och stilleståndsersättning. En utökad variant av försäkringen, XXL, innehåller dessutom ersättning vid maskinskada.

– Vi är glada över samarbetet med Micore som är ett företag som satsar friskt framåt precis som vi. Den försäkring vi tagit fram ger ett brett skydd för ägare av nya och begagnade Micorebåtar, dessutom till ett mycket konkurrenskraftigt pris, säger Göran Södergren, försäljningschef på Svedea Båtförsäkring.

– Vi fortsätter att utveckla vårt båtprogram och att bygga varumärket Micore. En skräddarsydd försäkring är ett välkommet tillskott till vårt erbjudande, säger Peter Tholérus, VD på Micore Plast.

Märkesförsäkringen kan tecknas för både nya och begagnade Micorebåtar hos återförsäljare i hela Sverige från maj månad.

För mer information kontakta:
Göran Södergren, försäljningschef Svedea Båtförsäkring, 08-790 03 11, goran.sodergren@svedea.se


Svedea Båtförsäkring är ett affärsområde inom Svedea Specialförsäkring, ett nischat bolag med en tydlig ambition: att bli nummer ett i de marknadssegment där bolaget är verksamt. Högt engagemang, starkt kundfokus och en passion för försäkring karakteriserar Svedea. Bakom bolaget står Inter Hannover, helägt dotterbolag till ett av världens största återförsäkringsbolag – Hannover Re.

Svedea erbjuder:

Båtförsäkring
Mc-försäkring
Skoterförsäkring
ATV-försäkring
Företagsförsäkring
 

Kontakta oss som du vill
Chatta med oss
Just nu är det ingen kötid
Ring oss
Just nu är det ingen kötid
Bli uppringd
Mejla oss
Vi svarar normalt inom en arbetsdag.
Varmt välkommen att ringa oss. Vi besvarar dina frågor om allt som rör försäkringar och mer därtill.
Mina sidor kan du logga in för att se pågående fakturor, skriva ut försäkringsbrev och ändra dina kontaktuppgifter.
Fyll i ditt telefonnummer så ringer vi dig nästkommande vardag
Mina sidor kan du logga in för att se pågående fakturor, skriva ut försäkringsbrev och ändra dina kontaktuppgifter.