Ny chans för skoterklubbar att få del av 100 000 kronor

För femte året i rad kan skoterklubbar ansöka om pengar ur Skoterfonden. Syftet med fonden är att stötta klubbarna och bidra till ett bättre och säkrare Skotersverige. Skoterklubbarna kan söka pengar för projekt som främjar skoteråkande, ökar säkerheten eller bidrar till en bättre naturupplevelse.

Skoterklubbarna står för en stor del av arbetet med att möjliggöra bra och säker skoteråkning runt om i landet. Medlemmarna lägger ner tusentals timmar ideellt arbete men många klubbar kämpar ändå med ekonomin för att genomföra det arbete som krävs för att hålla leder och utflyktsmål i gott skick. För att stötta klubbarna inrättade Svedea därför Skoterfonden och för femte året i rad kan skoterklubbar nu ansöka om pengar till sina projekt.

– Vi vill att så många som möjligt ska få njuta av skoteråkning och att den ska vara så säker och trevlig som möjligt. För oss är Skoterfonden ett sätt att bidra till att hålla skoterkulturen levande i Sverige, säger Fredrik Lilliehöök, produktchef för snöskoterförsäkring på Svedea.

Skoterfonden har genom åren bidragit till bland annat upprustning av många leder, byggande av nya utflyktsmål, säkrare vägpassager och att göra skoteråkning tillgänglig för fler. Alla skoterklubbar som samarbetar med Svedea kan söka pengar ur fonden och ansökan kan göras på svedea.se/skoterfonden

För mer information kontakta:

Fredrik LilliehöökProduktchef snöskoter- och ATV-försäkring0696-170 42fredrik.lilliehook@svedea.se

Kontakta oss som du vill
Chatta med oss
Just nu är det ingen kötid
Ring oss
Just nu är det ingen kötid
Bli uppringd
Mejla oss
Vi svarar normalt inom en arbetsdag.
Varmt välkommen att ringa oss. Vi besvarar dina frågor om allt som rör försäkringar och mer därtill.
Mina sidor kan du logga in för att se pågående fakturor, skriva ut försäkringsbrev och ändra dina kontaktuppgifter.
Fyll i ditt telefonnummer så ringer vi dig nästkommande vardag
Mina sidor kan du logga in för att se pågående fakturor, skriva ut försäkringsbrev och ändra dina kontaktuppgifter.