4 000 kroppsterapeuter till Svedea

Kroppsterapeuternas Yrkesförbund väljer Svedea Specialförsäkring som partner för sin medlemsförsäkring. I förbundet ingår bland andra massörer, zonterapeuter, akupressörer och kinesiologer som via medlemskapet får en skräddarsydd patient- och ansvarsförsäkring.

Kroppsterapeuterna är ett ideellt yrkesförbund som organiserar massörer, zonterapeuter, kinesiologer, akupres- sörer, aromaterapeuter, shiatsuterapeuter och spaterapeuter. Varje år genomför de 4 700 medlemmarna närmare 4 miljoner behandlingar. I samarbete med försäkringsförmedlaren Nordic Försäkring har Svedea Specialförsäkring tagit fram en skräddarsydd försäkringslösning.

– Vi är mycket glada över samarbetet med Kroppsterapeuternas Yrkesförbund, säger Kaj Lamme, Svedea Sper- cialförsäkring. Affären är ett bra exempel på hur vi vill arbeta nära marknaden och skapa grupplösningar som täcker specifika behov.

– Det här är precis den typ av affär som vi vill ha, säger Christina Almtun, chef för affärsområdet företags- försäkring på Svedea. Vi är organiserade för att snabbt kunna anpassa våra produkter och har den IT-infrastruktur som krävs för att kunna erbjuda konkurrenskraftiga premier. Vi ser fram emot många intressanta affärer under 2011.

För mer information:
Kaj Lamme, 08-790 03 50, kaj.lamme@svedea.se 
Christina Almtun, 08-790 03 03, christina.almtun@svedea.se

Svedea Specialförsäkring är ett nischat bolag med en tydlig ambition: Att bli nummer ett i de marknadssegment där bolaget är verksamt. Högt engagemang, starkt kundfokus och en passion för försäkring karakteriserar Svedea. Bakom bolaget står Inter Hannover, helägt dotterbolag till ett av världens största återförsäkringsbolag – Hannover Re.

Kontakta oss som du vill
Chatta med oss
Just nu är det ingen kötid
Ring oss
Just nu är det ingen kötid
Bli uppringd
Mejla oss
Vi svarar normalt inom en arbetsdag.
Varmt välkommen att ringa oss. Vi besvarar dina frågor om allt som rör försäkringar och mer därtill.
Mina sidor kan du logga in för att se pågående fakturor, skriva ut försäkringsbrev och ändra dina kontaktuppgifter.
Fyll i ditt telefonnummer så ringer vi dig nästkommande vardag
Mina sidor kan du logga in för att se pågående fakturor, skriva ut försäkringsbrev och ändra dina kontaktuppgifter.