Sök på Svedea.se

Jessica Lönnqvist, ReShape.

Jessica Lönnqvist, ReShape.

2022-11-16

Nynäshamnsföretagare kan få 100 000 kr!

Jessica Lönnqvist och hennes ReShape är välkända namn i Nynäshamns fitnesskretsar. Nu har Svedea utnämnt henne till finalist nummer två av tre i Småföretagarstipendiet, med chans på 100 000 kronor.

Under sin föräldraledighet bestämde sig Jessica Lönnqvist för att byta bana och i stället arbeta med människors träning och hälsa. Efter utbildningar till bland annat personlig tränare och kostrådgivare började hon jobba för en stor träningskedja. Men hon kände snart att anställningen inte gav henne rätt förutsättningar.

– Jag ville ge varje individ mer tid och började med personlig träning online. Kunderna strömmade till och ett år senare började jag leta efter en egen lokal. Efter en noggrann kundundersökning fick jag insikter om varför många inte vill gå på gym. På ReShape blandar vi därför funktionell träning, tävlingar, frågesport och andra inslag. Alla kör samma pass i sin takt och modifierar de övningar man vill. Jag älskar mitt arbete och det är alltid lika fantastiskt att få se glädjen som träningen ger medlemmarna, säger Jessica Lönnqvist, ReShape.

Entreprenörskap med driv och passion

ReShape är resultatet av en persons övertygelse att det går att förändra människors syn på träning och hälsa. Många av de som tränar på Jessicas anläggning var tidigare tveksamma till att över huvud taget sätta sin fot i en träningslokal.

– Man blir glad över att komma i kontakt med småföretagare som verkligen förstår marknaden, hittar sin egen nisch, förverkligar sin idé och lyckas! Jessica är just den typ av passionerade entreprenörer vi hoppas hitta med Småföretagarstipendiet och det ska bli spännande att se henne i finalen. Men ännu återstår en plats och vi vill uppmana så många som möjligt att söka den tredje och sista finalplatsen! säger Jonas Nilsson, chef företag direktaffär på Svedea.

Läs mer om Jessica och historien om hur ReShape tog form.

Fakta Småföretagarstipendiet 2022
Årets tappning av Småföretagarstipendiet premierar passionsdrivet entreprenörskap. Efter tre ansökningsetapper under september till november återstår tre finalister som möts i en avgörande omgång. En ensam stipendiat tilldelas 100 000 kronor att använda fritt.

Ansökningsformulär och mer information finns här.

För mer information kontakta:

Jonas Nilsson

Chef, företag – direktaffär

070-618 33 36 jonas.nilsson@svedea.se

Facebook

Instagram