Sök på Svedea.se

Ansökningsperioden för Hundstipendiet är 14/1–28/2 2021.

Ansökningsperioden för Hundstipendiet är 14/1–28/2 2021.

2021-01-14

Hundstipendiet: Ny chans för hundälskare att söka!

Svedea instiftade Hundstipendiet 2016 för att uppmuntra och stötta landets hundägare att utvecklas med sina hundar. Stipendiet kan användas till allt från kurser i lydnadsträning till utbildning för blivande räddningshundar. Nu är årets ansökningsperiod öppen.

Hundstipendiet är ett av flera exempel på återkommande aktiviteter som utvecklar de branscher Svedea är verksamma inom. Stipendiet instiftades samma år som den första försäkringen såldes och firar i år femårsjubileum.

– Antalet hundägare har växt kraftigt det senaste året och vi tror att Hundstipendiet kan göra extra stor nytta i år. Behovet av att lära känna och utvecklas med sin hund är nog större än någonsin. Och det finns ett stort antal kurser och utbildningar att välja bland, det finns någon för alla önskemål, säger Charlotta Bryskhe, juryansvarig för Hundstipendiet på Svedea.

Så här ansöker man

Förutom uppgifter om sig själv, sin hund och målet med stipendiet krävs en bra motivering. Totalt är Hundstipendiet på 50 000 kronor vilket fördelas mellan ett antal finalister. Den högsta enskilda summan man kan ansöka om är 10 000 kronor. Ansökningsperioden är 14 januari till 28 februari 2021.

– Nu ser vi i juryn fram emot att ansökningarna ska strömma in, för de är alltid lika roligt och rörande att höra om vilka drömmar man har för sig och sin hund. Det är också väldigt intressant och givande att få en inblick i hundägares vardag. Ju mer vi lär oss om våra kunder, desto bättre kan vi utforma våra erbjudanden, avslutar Charlotta Bryskhe.

Mer information och ansökningslänk finns på svedea.se/hundstipendiet.

För mer information kontakta:

Charlotta Bryskhe

Juryansvarig Hundstipendiet

072-083 25 59 Charlotta.Bryskhe@svedea.se

Facebook

Instagram