Besök veterinären via mobilen - gratis för dig som Svedeakund!

Det är inte alltid lätt att veta när ett besök hos veterinären är nödvändigt och när det går att avvakta. Men nu finns det ett intressant alternativ – den digitala veterinärkliniken FirstVet. Och som Svedeakund får du fria veterinärvårdsbesök.

Så här fungerar det

En digital veterinärklinik innebär helt enkelt ett veterinärbesök via video där du kan få en första bedömning och om det skulle behövas remiss till en specialist. Du kan ladda ner FirstVet:s app som gör besöket ännu enklare – boka tid direkt i appen och använd sedan din mobil eller surfplatta för att genomföra besöket och filma din katt.

Fria veterinärvårdsbesök

Som Svedeakund får du fria veterinärvårdsbesök hos FirstVet. När du bokar besök anger du helt enkelt Svedea som försäkringsbolag och fyller i ditt försäkringsnummer så kostar besöket ingenting.

Läs mer och boka besök

Ladda ner appen:

Bättre för katten

För en hel del katter är ett besök hos veterinären stressande, katten kan påminnas om tidigare upplevelser som varit jobbiga eller känna sig trängd när det samlas flera djur på liten yta i väntrummet. Skulle de själva få välja är det nog många som föredrar att istället bli filmad av matte eller husse i sin trygga hemmiljö när möjligheten finns.

Billigare för dig

Via FirstVet kan du få hjälp med råd och enklare undersökningar och på så sätt undvika en del onödiga besök till veterinär. Och kostnaden är betydligt lägre. Något som vi tror att de flesta djurägare kan uppskatta.

– Vi vet att många – både nyblivna och erfarna djurägare – tycker att djursjukvården kostar för mycket. Därför tror vi att en tjänst som FirstVet kan göra skillnad och fungera som ett mycket intressant komplement till den ordinarie djursjukvården, säger Odd Einar Bruem, chef för djurförsäkring på Svedea.