Lagförsäkring och licensförsäkring

Skadehantering

Anmäla skadan på webben

Du kan anmäla skadan direkt på webben dygnet runt.

Till skadeformuläret

Tänkt på att försäkringen gäller med en självrisk på 2 200 kr vid akutskador. Vid tandskador gäller försäkringen utan självrisk om du burit ett av Svenska Ishockeyförbundet godkänt tandskydd alternativt att du är född innan 1984 enligt Svenska Ishockeyförbundets Tävlingsbestämmelser.

Mer information om tandskyddsregeln och vilka tandskydd som är godkända hittar du på Svenska Ishockeyförbundets hemsida.

Om du undrar över något eller vill veta mer om vårt samarbete med Svenska Ishockeyförbundet är du välkommen att kontakta oss eller Söderberg & Partners Sport.

Skadeservice

Vår skadeservice når du på telefon 0771-160 161, bemannad vardagar 817 (övrig tid via skadejour på samma nummer) eller via mail idrottsskador@svedea.se

Har du inte möjlighet att anmäla skada online finns speciellt anpassad skadeblankett nedan. Ladda hem eller skriv ut blanketten - fyll i den - posta eller maila den till oss. 

Skadehantering är viktig för oss

Vårt mål är att alltid ge våra kunder en snabb och korrekt skadehantering. På Svedea har vi lång erfarenhet av försäkringar och det har lärt oss att hantering av skador är av yttersta vikt. Vi satsar stort på att rekrytera kompetenta skadereglerare och alla kunder får en namngiven skadeansvarig hos Svedea

Skadeblanketter

Olycksfall 

Så anmäler du skada