Sök på Svedea.se

Emma Ekdahl, djurombud i Västerås

Jag är uppvuxen med flera olika sorters djur och är även utbildad djurvårdare. Men det är hundar som är mitt stora intresse. Jag ser fram mot att få prata hund- och kattförsäkring med dig.
Kvinna ler bredvid en dalmatiner i soligt skogslandskap

Min farmor hade hunduppfödning under hela sitt liv och födde upp cavalier king charles spaniel, whippet och på äldre dagar border collie. Det blev den ras jag själv växte upp med och hundintresset föll sig naturligt. 

När jag var 17 år köpte jag min första hund. Han var en blandning av chihuahua, papillon och tibetansk spaniel. Efter några år skaffade jag mig min första dalmatiner, en hane. Tyvärr fick jag ta bort honom vid 7 års ålder, men jag har skaffat en ny dalmatinertik ur samma linjer. Det finns även en chihuahuahane i familjen som jag delar med mina föräldrar.  

Jag bor på landet i en liten timmerstuga med min man och vår dalmatinertik. Jag har flera års erfarenhet från zoofackhandeln samt flera års erfarenhet som egenföretagare som hundrastare med utbildning. Jag är även utbildad djurvårdare med erfarenhet från djursjukvården.

Kontakta mig gärna

Hör gärna av dig om du vill prata djur och försäkring.

076-697 52 40
emma.ekdahl@svedea.se 

Våra ombud

Facebook

Instagram