Sök på Svedea.se

Caroline Haglund, djurombud i Sunne

Jag är uppvuxen med hundar och har idag jag tre golden, en berner sennen och dessutom en blandraskatt. Djur betyder mycket för mig och som djurombud vill jag gärna hjälpa dig med en riktigt bra försäkring.
Kvinna utomhus med en Berner Sennen och två Golden Retriever

Som barn var jag mycket hos min farmor och där fanns världens snällaste blandrastik (bordercollie/hamiltonstövare). Hon fostrade mig i mångt och mycket. Hemma blev det tyvärr aldrig någon egen hund, trots mycket tjat stod mina föräldrar på sig. När jag flyttade hemifrån så dröjde det inte lång tid innan första hunden hittade hem till mig. Det var också en blandras (labrador/schäfer/rottweiler) som var en omplacering.

Jag har alltid haft en förkärlek till newfoundlandshunden och drömt om att någon gång i livet få bli ägare till en. När väl tiden var inne blev det inte en, utan två stycken. Underbara hundar som hade en otrolig personlighet. Tyvärr så drabbades de av sjukdom och fick i ganska tidig ålder springa över regnbågsbron till de evigt gröna ängarna. Det dröjde därefter ett antal år innan det blev hund igen.

Men längtan efter hund och vad de tillför i livet övervinner det mesta, så idag har jag och min sambo tre golden och en berner sennen. Dessutom har vi en blandraskatt (norsk skogkatt/huskatt).
Att se alla hundar och deras olika arbetsområden och vad de kan utföra fascinerar mig verkligen.

Behöver du id-märka ditt djur? Då kan du vända dig till mig – jag är certifierad chippmärkare för hund, katt och kanin.

Jag har ett brinnande intresse för djur och natur vilket också innebär att jag har stort intresse för att våra fyrfota vänner ska ha en trygghet i en bra försäkring.

Har du några funderingar så tveka inte att höra av dig.

Kontakta mig gärna

Hör gärna av dig om du vill prata djur och försäkring.

072-729 14 07
caroline.haglund@svedea.se 

Våra ombud

Facebook

Instagram