Sök på Svedea.se

2012-11-13

Yamaha Center väljer Svedea som försäkringspartner

Yamaha Center som är Sveriges ledande återförsäljarkedja för produkter från Yamaha väljer Svedea Specialförsäkring som försäkringspartner. Samarbetet avser försäkringar för båtar, båtmotorer, vattenskotrar, mc, snöskotrar och ATV. Försäkringarna kan tecknas från och med idag.

Yamaha Center är Sveriges ledande återförsäljarkedja för produkter från Yamaha med tio butiker från Helsingborg i söder till Kiruna i norr. Produktutbudet omfattar bland annat båtar och båtmotorer, mc, snöskotrar och ATV. Genom ett nytt samarbete med Svedea Specialförsäkring kan Yamaha Center nu presentera ett sammanhållet försäkringserbjudande för sina olika produkter.

– Det är en nästan perfekt passning mellan våra erbjudanden, säger Ralf Andersson, VD på Yamaha Center i Helsingborg och den som undertecknat avtalet. Svedea är precis som vi specialister som förstår kundernas behov. De kan erbjuda försäkringar inom alla våra produktområden vilket är en stor fördel för oss och våra kunder. 

Att vara en del av de branscher där man verkar är viktigt för Svedea. Nära samarbeten med olika aktörer, från handlare till klubbar och organisationer, hjälper till att bygga ett långsiktigt förtroende på marknaden. 

– Vi vill göra försäkring enklare och har därför satsat mycket på att utveckla tekniska lösningar som underlättar både för de som säljer våra produkter och slutkunderna. Men det räcker inte, vi lägger också stort fokus på att stötta våra återförsäljare och att ta hand om våra kunder på ett personligt och engagerat sätt. Samarbetet med Yamaha Center är en spännande möjlighet för oss att nå ut från Helsingborg till Kiruna, säger Pär Pettersson, VD för Svedea Specialförsäkring.

För mer information kontakta:
Pär Petterson, VD Svedea Specialförsäkring, 08-790 03 01, par.pettersson@svedea.se
Ralf Andersson, VD Yamaha Center Helsingborg, 042-169 661, ralf.andersson@yamahacenter.com

Svedea Specialförsäkring:

Svedea Specialförsäkring är ett nischat bolag med en tydlig ambition: Att bli nummer ett i de marknadssegment där bolaget är verksamt.

Högt engagemang, starkt kundfokus och en passion för försäkring karakteriserar Svedea. Bakom bolaget står International Insurance Company of Hannover Ltd, helägt dotterbolag till ett av världens största återförsäkringsbolag – Hannover Re.

Svedea erbjuder:

Båtförsäkring
Mc-försäkring
Skoterförsäkring
ATV-försäkring
Företagsförsäkring

För mer information kontakta:

Anders

Kommunikationschef

070-322 86 92 anders.brandstrom@svedea.se

Facebook

Instagram