Sök på Svedea.se

2015-01-16

Vinn en sprillans ny mc hos Svedea på MC-mässan

I samband med MC-mässan i Stockholm ordnar Svedea en tävling med ett riktigt bra pris – en ny motorcykel. Vinnaren får själv välja bland tre av Sveriges just nu mest populära modeller.

För att göra det möjligt för fler att njuta av friheten på två hjul kan man i år tävla om en ny motorcykel i Svedeas mässmonter. En lycklig vinnare kan se fram emot att tillbringa den kommande mc-säsongen på en fabriksny Honda CB650F, Kawasaki ER-6n eller Yamaha MT-07. De tre motorcyklarna kommer att finnas på plats i Svedeas monter och vinnaren får själv välja hoj.

– MC-mässan är inte bara ett av årets viktigaste event utan även startskottet på säsongen. Vi vill såklart att så många som möjligt ska få chansen att köra en riktigt bra hoj och kan vi uppfylla den drömmen för en mässbesökare så känns det fantastiskt, säger Olle Molin, produktchef mc på Svedea.

Efter drygt fyra år med mc-försäkring har Svedea idag närmare 60 000 hojar försäkrade. Förutom motorcyklar försäkrar Svedea även snöskotrar, ATV, bilar, båtar och vattenskotrar.

För mer information kontakta:
Olle Molin, produktchef mc, 08-790 04 10, olle.molin@svedea.se

För mer information kontakta:

Anders

Kommunikationschef

070-322 86 92 anders.brandstrom@svedea.se

Facebook

Instagram