Sök på Svedea.se

Kenneths MC-Service i Göteborg är Årets mc-verkstad 2021.

Kenneths MC-Service i Göteborg är Årets mc-verkstad 2021.

2021-11-18

Svedea presenterar: Årets mc-verkstad och Årets mc-handlare 2021!

Vinnare av Svedeas årliga utmärkelse Årets mc-verkstad och Årets mc-handlare är Kenneths MC-Service samt Johans MC, båda hemmahörande i Göteborg. Det är dessa hojspecialister som kunderna gett bäst betyg vad gäller bemötande, service och kvalitet.

Svedea älskar allt som rör hojåkning och är som Sveriges största mc-försäkringsbolag en naturlig del av branschen. Det är även mc-handeln och mc-verkstäderna vilka utgör fundamentet för en livskraftig motorcykelbransch. För att uppmärksamma och uppmuntra det jobb som läggs ner instiftade därför Svedea utmärkelserna Årets mc-handlare och Årets mc-verkstad som nu utses för sjätte gången.

– Med Kenneths MC-Service och Johans MC som ettor i båda kategorierna dominerar Göteborg i år. Båda har haft framskjutna placeringar tidigare, men det är första gången de hamnar överst på tronen. Det är glädjande, för de är duktiga på att hålla riktigt bra relationer med sina kunder och är väl värda utmärkelserna. Båda firmorna är verkligen föredömen för branschen, säger Henrik Eurén, chef för partnersamarbeten på Svedea.

Topp 3, Årets mc-verkstad 2021

  1. Kenneths MC-Service, Göteborg
  2. Järvsö Motor, Järvsö
  3. Marcussen MC, Halmstad

Topp 3, Årets mc-handlare 2021

  1. Johans MC, Göteborg
  2. MMG MC & ATV, Karlshamn
  3. Ahlqvist Motorcyklar/Honda MC-Center Göteborg

– Fantastiskt kul att se Johans MC i topp bland handlarna som vi på Triumph känner väl sedan många år som en av Sveriges bästa. Jag är inte förvånad över att de fått höga betyg vad gäller bemötande, service och kvalitet – det är så vi känner dem också, säger Hasse Näslund, General Manager Nordic, Triumph Motorcykles.

– Både handlare och verkstäder har jobbat extra hårt för sina kundupplevelser denna säsong, vilket också gjort att konkurrensen om topplaceringarna varit tuff i år. Juryn hade en knepig uppgift, men kunde till sist enas om våra två vinnare som båda är väldigt duktiga på kundrelationer. Att sätta kunden främst är något vi alltid uppmuntrar, säger Henrik Eurén.

För mer information kontakta:

Henrik Eurén

Chef partnersamarbete

08-790 03 12 henrik.euren@svedea.se

Facebook

Instagram