Sök på Svedea.se

Från vänster: Johan Säfvenberg,
Alexander Larsson samt Fredrik Nordberg.

Från vänster: Johan Säfvenberg, Alexander Larsson samt Fredrik Nordberg.

2023-05-25

Svedea ökar takten i norra Sverige, anställer två nya key account managers

För att förstärka en redan hög tillväxttakt anställer Svedea två nya key account managers på norra distriktet: Johan Säfvenberg och Alexander Larsson – båda med gedigen erfarenhet av mc, snöskoter, ATV och båt.

Svedea är det snabbast växande försäkringsbolaget inom fritidsprodukter som mc, snöskoter, ATV och båt. För att öka takten ytterligare anställer bolaget nu två nya key account managers.

– I rekryteringsprocessen sökte vi ursprungligen en KAM. Men efter grundliga intervjuer insåg vi att både Johan och Alexander var för bra för att vi skulle kunna gå miste om den ena. Båda killarna har erfarenheter som passar perfekt för rollen, men framför allt har de rätt personlighet och driv för att hjälpa oss vidare på vår tillväxtresa, säger Fredrik Nordberg, chef partnersälj fritid på Svedea.

Johan Säfvenberg har bland annat arbetat på Yamahacenter & Northbike i Umeå samt Ecster och kommer att ha sin bas i Umeå. Alexander Larsson har arbetat på Northbike i Sundsvall samt Oktan i Östersund och kommer att utgå från Östersund.

– Jag är väldigt inspirerad inför rollen som KAM och tycker att det ska bli enormt kul att köra i gång! Svedea har jag jobbat med en hel del sedan tidigare och vet vilket starkt varumärke det är. Inte minst vet jag hur nöjda kunder de har. Det blir en härlig utmaning att fortsätta på den inslagna vägen med Svedea, säger Alexander Larsson.

Både Johan Säfvenberg och Alexander Larsson tillträdde sina tjänster som key account managers den 2 maj.

För mer information kontakta:

Fredrik Nordberg

Chef partnersälj fritid

073-031 48 69 fredrik.nordberg@svedea.se

Facebook

Instagram