Sök på Svedea.se

Andreas Wennborg, BMW MC-klubben och Stefan Karlsson, Svedea.

Andreas Wennborg, BMW MC-klubben och Stefan Karlsson, Svedea.

2022-04-21

Svedea och BMW MC-klubben Sverige firar 10 år ihop!

BMW MC-klubben Sverige är med sina 7 800 medlemmar Europas största BMW-klubb. Sedan 2012 har klubbmedlemmarna erbjudits en förmånlig mc-försäkring från Svedea som dessutom lämnar ett årligt bidrag till klubben. I år uppgick summan till 167 000 kronor.

När samarbetet inleddes för tio år sedan saknade BMW MC-klubben Sverige en klubbförsäkring till sina då 4 800 medlemmar. Sedan dess har mycket hänt. Svedea har växt till att bli landets största mc-försäkringsbolag och BMW MC-klubben har fått 3 000 nya medlemmar. 

– Vi är väldigt glada och stolta över det långa samarbetet med Europas största BMW-klubb. Förutom att erbjuda en förmånlig klubbförsäkring till medlemmarna känns det bra att vi får vara med och bidra till ett aktivt hojliv, säger Stefan Karlsson, affärsansvarig för mc på Svedea.

Svedea bidrar med 167 000 kronor

För varje klubbförsäkring får BMW MC-klubben årligen ett bidrag till utbildningar, kurser, föreläsningar och annat som förgyller livet för BMW-ägare. Summan för 2021 landade på 167 020 kronor.

– När vi inledde vårt samarbete för tio år sedan hade vi stora förhoppningar om att det skulle bli långt och givande. Nu kan vi bara slå fast att alla förväntningar infriats och vi ser fram mot att fortsätta erbjuda våra medlemmar mc-försäkringar i toppklass samtidigt som vi får bidrag till att utveckla klubbens kärnverksamhet, säger Andreas Wennborg, ordförande i BMW MC-klubben Sverige.   

För mer information kontakta:

Stefan Karlsson

Affärsansvarig mc, snöskoter och atv

08-790 03 17 stefan.karlsson@svedea.se

Facebook

Instagram