Sök på Svedea.se

2016-09-30

Svedea lanserar Classicförsäkring för äldre snöskotrar

Försäkringsspecialisten Svedea lanserar nu en särskild försäkring för skotrar som är 20 år och äldre. Försäkringen som går under namnet Classic är anpassad för den äldre fordonsparken och har ett riktigt konkurrenskraftigt pris.

Den 1 oktober går säljstarten för Svedeas nya försäkring för skotrar som är 20 år och äldre. Användningen av och värdet på den här typen av skotrar skiljer sig avsevärt mot den övriga skoterparken. Därför har Svedeas Classicförsäkring samma pris oavsett skotertyp och ägarålder och företaget har lagt fokus på enkelhet, låga självrisker och bra pris.

– Vi har sett att det finns en efterfrågan på en försäkring som är utformad för just den äldre fordonsparken. Ofta vill man inte lägga ner vare sig stora pengar eller tid på en försäkring till en maskin som bara körs ett fåtal gånger per år. Därför gäller vår prisvärda Classicförsäkring året runt så kunden slipper bekymra sig om av- och påställning, säger Fredrik Lilliehöök, produktchef för snöskoterförsäkring på Svedea.

Försäkringen kan tecknas på svedea.se/snoskoterforsakring

För mer information kontakta:
Fredrik Lilliehöök, produktchef snöskoterförsäkring, 0696-170 42, fredrik.lilliehook@svedea.se

För mer information kontakta:

Anders

Kommunikationschef

070-322 86 92 anders.brandstrom@svedea.se

Facebook

Instagram