Sök på Svedea.se

2015-12-17

Svedea i nytt strategiskt samarbete med Sveriges MotorCyklister

Specialisten på mc-försäkring, Svedea, har inlett ett exklusivt samarbete med Sveriges MotorCyklister (SMC). Syftet är att tillsammans främja mc-åkandet.

Svedea och Sveriges MotorCyklister (SMC) har tecknat ett exklusivt samarbetsavtal med syfte att skapa goda förutsättningar för landets mc-åkare.

SMC är Sveriges största intresseorganisation för motorcyklister med över 70 000 medlemmar. Trafiksäkerhet, utbildning och information är några av SMC:s viktigaste arbetsområden. Något som går hand i hand med Svedeas ambitioner att främja ett tryggt och berikande mc-åkande.

– Vi strävar alltid efter att ge våra medlemmar mervärden i form av förmåner och erbjudanden. Detta samarbete ger dessutom en rejäl boost till vårt trafikpolitiska arbete och bidrar till vårt arbete för ökad säkerhet för motorcyklister, säger Jesper Christensen, generalsekreterare i SMC.

– Samarbetet med SMC är en strategisk satsning för Svedea. Med gemensamma krafter kommer vi att genomföra unika djupstudier och bedriva produktutveckling som vi tror kommer att gynna befintliga och blivande mc-åkare, säger Olle Molin, produktchef för mc-försäkring på Svedea.

 

För mer information kontakta:
Olle Molin, produktchef för mc-försäkring på Svedea, 072-732 49 09, olle.molin@svedea.se
Jesper Christensen, SMC:s generalsekreterare: 070-557 75 00, jesper.christensen@svmc.se

För mer information kontakta:

Anders

Kommunikationschef

070-322 86 92 anders.brandstrom@svedea.se

Facebook

Instagram