Sök på Svedea.se

2014-01-22

Stefan Karlsson börjar hos Svedea

Svedea fortsätter sin offensiva satsning och har rekryterat Stefan Karlsson för att representera bolaget i Svealand och Norrland. Stefan är ett välkänt namn i branschen och i bagaget har han ett brinnande intresse för mc och lång erfarenhet av mc-, skoter- och båtbranschen.

För att förstärka närvaron på marknaden har Svedea rekryterat Stefan Karlsson för att representera bolaget inom områdena skoter-, mc- och båtförsäkring i Svealand och Norrland. Med en stor passion för mc och med lång erfarenhet från de aktuella branscherna passar Stefan väl in i Svedeas specialistprofil. Stefan börjar sin tjänst hos Svedea i samband med mc-mässan.

– Hela mitt yrkesliv har präglats av mitt stora motorcykelintresse. Men de senaste tio åren har jag också jobbat med finansiering av båt och skoter, vilket inneburit att jag lärt känna de branscherna väldig väl. Kombinationen av produkter hos Svedea samt den passion som genomsyrar bolaget känns därför helt rätt för mig, säger Stefan Karlsson. 

Svedea har på kort tid tagit ett stort kliv in på försäkringsmarkanden. Framgången bygger på gedigen kunskap, aktiv produktutveckling, offensiv marknadsföring och ett nära samarbete med branschen. Att öka närvaron ute på marknaden är ett naturligt steg i utvecklingen.

– Vårt mål är att bli marknadsledande i de nischer där vi är verksamma och att ha ett nära och fungerande samarbete med handlare och branschrepresentanter är en viktig del för att nå dit. Med sin passion och långa erfarenhet kommer Stefan att bli en värdefull tillgång för oss i det fortsätta arbetet med detta, säger Olle Molin, operativ chef för motorförsäkringar på Svedea.


För mer information kontakta:
Olle Molin, operativ chef för motorförsäkringar på Svedea, 08-790 04 10, olle.molin@svedea.se


Svedea är ett nischat bolag med en tydlig ambition: Att bli nummer ett i de marknadssegment där bolaget är verksamt.Högt engagemang, starkt kundfokus och en passion för försäkring karakteriserar Svedea. Bakom bolaget står International Insurance Company of Hannover Plc, helägt dotterbolag till ett av världens största återförsäkringsbolag – Hannover Re.

Svedea erbjuder:

Båtförsäkring
Mc-försäkring
Skoterförsäkring
ATV-försäkring
Företagsförsäkring
 

För mer information kontakta:

Anders

Kommunikationschef

070-322 86 92 anders.brandstrom@svedea.se

Facebook

Instagram