Sök på Svedea.se

Nu kan Sveriges skoterklubbar söka bidrag ur Skoterfonden till olika projekt.

Nu kan Sveriges skoterklubbar söka bidrag ur Skoterfonden till olika projekt.

2024-02-01

Skoterklubbar: Sök projektbidrag ur Skoterfonden nu!

Svedea instiftade Skoterfonden 2012 för att stötta skoterklubbar, deras medlemmar och alla som som älskar skoterlivet. Nu öppnas möjligheten även i år för klubbarna att ansöka om bidrag till olika projekt. Totalt finns 250 000 kronor i potten!

Svenska snöskoterklubbar lägger ner oräkneliga arbetstimmar och resurser för att landets skoterentusiaster ska erbjudas säkra leder, fina rastplatser och ombonade värmestugor. Svedea vill bidra till ett förstklassiskt skoterliv och ger nu klubbarna chansen att söka projektbidrag ur Skoterfonden.

– Klubbarna tar ett enormt ansvar för att vi som älskar skoter ska mötas av välpreparerade leder, säkra övergångar och fina grillplatser. Med Skoterfonden vill vi betala tillbaka lite för all den möda klubbarna och deras medlemmar lägger varje år och ger nu möjligheten att ansöka om upp till 75 000 kr till ett projekt som ligger dem varmt om hjärtat och gynnar alla som älskar att åka skoter, säger Andreas Stormfjäll, affärsansvarig för snöskoterförsäkring på Svedea.

Skoterfondens projektbidrag kan sökas för allt som berikar skoterlivet. Informationstavlor, klubbstugor, rastplatser, värmestugor och ledbroar är några exempel. Bara det finns en bra motivering.

– Vi är aktiva inom de branscher vi är verksamma inom och vill ta vårt ansvar. Därför känns det självklart för oss att stötta klubbarna med Skoterfonden. Nu hoppas vi att så många skoterklubbar som möjligt tar chansen att söka, säger Andreas Stormfjäll.

Fakta Skoterfonden

Totalt omfattar Skoterfonden 1 000 000 kronor: Ett ledbidrag på 750 000 kronor som redan fördelatsoch ett projektbidrag på 250 000 kronor. Skoterklubbar kan ansöka om projektbidrag fram till 29 februari 2024. Vilka klubbar som får ta del av Skoterfondens projektbidrag offentliggörs senast 31 mars.

För mer information kontakta:

Andreas Stormfjäll

Affärsansvarig snöskoter och ATV

070-382 85 45 andreas.stormfjall@svedea.se

Facebook

Instagram