Sök på Svedea.se

2018-02-27

Nytt partnerskap mellan Svedea och Stockholms Kennelklubb

Stockholms Kennelklubb som är Sveriges största länsklubb inom Svenska Kennelklubben väljer Svedea som ny samarbetspartner. Samarbetsavtalet gäller från januari 2018 och sträcker sig tre år framåt.

Från och med 1 januari 2018 är Svedea ny samarbetspartner till Stockholms Kennelklubb (STOKK), Sveriges största länsklubb inom Svenska Kennelklubben. STOKK har i dagsläget cirka 15 000 medlemmar, en siffra man hoppas kunna öka bland annat med hjälp av Svedea.

– Svedea är ett nytänkande bolag i branschen vilket vi tror kan bli en stor tillgång för oss framöver. Vårt mål är att få ännu fler hundägare att välja ett aktivare liv för sina hundar och tillsammans med Svedea vill vi arbeta för ett sunt och positivt hundägande, säger Thomas Uneholt, ordförande i Stockholms Kennelklubb.

– För oss är det viktigt att vara en del av de branscher som vi verkar inom och vi är glada att nu kunna inleda vårt första samarbete med en länsklubb. Förhoppningen är att vi ska kunna lära av varandra och bidra till ett tryggt och aktivt liv för både hundar och hundägare, säger Odd Einar Bruem, chef för djurförsäkringar på Svedea.

För mer information kontakta:

Odd Einar Bruem

Chef djurförsäkring

08-790 03 33 oddeinar.bruem@svedea.se

Facebook

Instagram