Sök på Svedea.se

2014-11-20

Henrik Kellgren till Svedea

Svedea vill vara förstahandsvalet inom mc-, ATV-, båt- och snöskoterförsäkring och bygger därför en stark närvaro ute i handeln. Henrik Kellgren, som är en välkänd profil i mc- och ATV-kretsar, har anställts som ny representant för Svedea i mellersta och södra Sverige. Henrik kommer närmast från Triumph Motorcycles och Lelles MC. Han börjar på Svedea i mitten av december.

Svedea har rekryterat Henrik Kellgren för att representera bolaget inom områdena mc och ATV i mellersta och södra Sverige. Med ett stort intresse för både mc och ATV samt en gedigen erfarenhet från mc-branschen passar Henrik väl in i Svedeas specialistprofil. Henrik börjar sin tjänst hos Svedea i mitten av december.

– Jag har jobbat med försäljning i hela mitt yrkesverksamma liv och de senaste tio åren inom 
mc-branschen. Att börja hos Svedea känns väldigt roligt då bolagets starka närvaro på marknaden 
i kombination med hög kvalitet i alla led känns helt rätt för mig, säger Henrik Kellgren.

Svedea har på bara några år tagit ett stort kliv in på försäkringsmarknaden. Framgången bygger på gedigen kunskap, aktiv produktutveckling, offensiv marknadsföring och ett nära samarbete med branschen.

– Vårt mål är att bli marknadsledande inom våra aktuella nischer. Att ha ett nära och fungerande samarbete med handlare och branschrepresentanter är en viktig del för att nå dit. Med sin långa erfarenhet och sitt stora motorintresse kommer Henrik att bli en värdefull tillgång för oss, säger Henrik Eurén, försäljningschef privat på Svedea.

För mer information kontakta:
Henrik Eurén, försäljningschef privat, 08-790 03 12, henrik.euren@svedea.se


Svedea är ett nischat bolag med en tydlig ambition: Att bli nummer ett i de marknadssegment där bolaget är verksamt.Högt engagemang, starkt kundfokus och en passion för försäkring karakteriserar Svedea. Bakom bolaget står International Insurance Company of Hannover SE, helägt dotterbolag till ett av världens största återförsäkringsbolag – Hannover Re.

Svedea erbjuder:

Båtförsäkring
Vattenskoterförsäkring
Mc-försäkring
Skoterförsäkring
ATV-försäkring
Försäkring för begagnade bilar
Företagsförsäkring

För mer information kontakta:

Anders

Kommunikationschef

070-322 86 92 anders.brandstrom@svedea.se

Facebook

Instagram