Sök på Svedea.se

2021-05-04

Evidensia väljer Svedea som partner inom företagsförsäkring

Evidensia Djursjukvård Sverige har efter en noggrann urvalsprocess valt att placera sin företagsförsäkring hos Svedea.

Evidensia Djursjukvård erbjuder förebyggande friskvård, primärvård, akutvård, avancerad kirurgi och rehabilitering för hundar, katter, exotiska djur och hästar på lokala djurkliniker och specialiserade djursjukhus i hela Sverige. Varje år tar de emot ca över 500 000 patientbesök och nu sökte de efter en bra försäkringslösning för sina kliniker. Valet föll på Svedea.

– Vi är glada och stolta över att få vara med och försäkra Evidensia. Som en av de ledande leverantörerna av veterinärvård gör de en viktig skillnad varje dag och det är lika viktigt för oss. Upphandlingen från Aon innehöll en omfattande försäkringslösning, men var tydlig och transparent hela vägen så vi är mycket nöjda över att ha blivit valda som partner inom företagsförsäkring, säger Ferhat Seydan, Trading UW gruppförsäkring Svedea.

Svedea är ett av Sveriges snabbast växande försäkringsföretag med över 300 000 kunder inom en rad olika sakförsäkringsområden. Inom företagsförsäkring är Svedea marknadsledande för gruppförsäkringslösningar.

– Vårt val av försäkringsgivare för Evidensia Sverige inom företagsförsäkring föll till slut på Svedea. Ett starkt skäl till detta är dialogen med Svedea som präglats av både nyfikenhet och tydlighet. Samtidigt vet vi att Svedea har en tydlig satsning på djurförsäkring avseende hund och katt. Vi känner oss trygga med att Svedea kommer att vara en bra partner i vårt samarbete framåt, avslutar Elin Risbecker, CFO Evidensia Sverige.

För mer information kontakta:

Ferhat Seydan

Trading UW grupp

070-888 93 83 Ferhat.Seydan@svedea.se

Christina Almtun

Affärsområdeschef företag

070-568 27 79 Christina.Almtun@svedea.se

Facebook

Instagram