Sök på Svedea.se

Besök veterinären via mobilen – utan extra kostnad!

Det är inte alltid lätt att veta när ett besök hos veterinären är nödvändigt och när det går att avvakta. Det finns däremot ett intressant alternativ – den digitala veterinärkliniken FirstVet. Hos Svedea ingår veterinärvårdsbesök hos FirstVet i försäkringen.

Så här fungerar det

En digital veterinärklinik innebär helt enkelt ett veterinärbesök via video där du kan få en första bedömning och om det skulle behövas remiss till en specialist. Du kan ladda ner FirstVet:s app som gör besöket ännu enklare – boka tid direkt i appen och använd sedan din mobil, surfplatta eller dator för att genomföra besöket och filma din hund.

Veterinärvårdsbesök hos FirstVet ingår

Hos Svedea ingår veterinärvårdsbesök hos FirstVet i försäkringen. När du bokar ett besök anger du helt enkelt Svedea som försäkringsbolag och fyller i ditt försäkringsnummer så kostar besöket ingenting extra. Vårt tips är att ladda ner deras app, skapa ett konto och ange ditt försäkringsnummer redan i dag så att du enkelt kan ta del av dina besök när de behövs.

Veterinärbesök hos FirstVet
Kvinna på videosamtal på mobil, med hund i bakgrunden och FirstVet logotyp)

Bättre för din fyrfotade vän

För en hel del katter och hundar är ett besök hos veterinären stressande. Det kan påminnas om tidigare upplevelser som varit jobbiga eller känna sig trängd när det samlas flera djur på liten yta i väntrummet. Skulle de själva få välja är det nog många som föredrar att istället bli filmad av matte eller husse i sin trygga hemmiljö när möjligheten finns.

Billigare för dig

Via FirstVet kan du få hjälp med råd, behandling eller remiss digitalt, och på så sätt undvika onödiga besök till veterinären. Kostnaden blir dessutom betydligt lägre, något som vi tror att de flesta djurägare uppskattar.

– Vi vet att många – både nyblivna och erfarna djurägare – tycker att djursjukvården kostar för mycket. Därför tror vi att en tjänst som FirstVet kan göra skillnad och fungera som ett mycket intressant komplement till den ordinarie djursjukvården, säger Odd Einar Bruem, chef för djurförsäkring på Svedea.

Upptäck mer inom djurförsäkring

Facebook

Instagram