Försäkra din vattenskoter

Hos oss får du en väldig prisvärd försäkring. Vårt mål är att du tryggt ska kunna njuta av din vattenskoter och få snabb hjälp om något händer.

Se ditt pris

PuL

Du kan även se pris på båtförsäkring.

Med vår vattenskoterförsäkring får du

  • nyvärdesersättning första året för förlorad/totalskadad vattenskoter
  • nyvärdesersättning de två första åren för delar till vattenskotern
  • 20 % rabatt om du låser in din vattenskoter på natten

Upp till 30 % rabatt

Om du förvarar din vattenskoter inlåst på natten får du 20 % rabatt på försäkringen. Dessutom kan du få ytterligare rabatt om du använder söksystem eller har stöldskyddsmärkning. Läs mer om våra rabatter.

Viktigt att veta

Du kan teckna försäkringen om din vattenskoter har backväxel, godkänd startspärr eller godkänt söksystem samt SFF-godkänt lås av klass 3.

Tre olika märkesförsäkringar

Våra märkesförsäkringar är framtagna speciellt för dig som kör Kawasaki, Sea-Doo och Yamaha. Försäkringarna kan du köpa i samband med att du köper en ny eller begagnad vattenskoter hos en auktoriserad återförsäljare. 

Försäkra din trailer

Hos oss kan du utöka försäkringen så att den även gäller för brand-, vagn- och stöldskador på din trailer. Du kan köpa tillägget i samband med att du försäkrar vattenskotern här på webben eller kontakta oss så hjälper vi dig. 

Undrar du något?

Här kan du få svar på de vanligaste frågorna om våra vattenskoterförsäkringar. Hittar du inte ditt svar där kan du ringa oss på 0771-160 190 eller mejla till kundnavet@svedea.se så hjälper vi dig gärna. 

Våra villkor

Här på webbplatsen försöker vi så tydligt som möjligt beskriva vad som ingår i våra försäkringar. Det är dock alltid de fullständiga villkoren som gäller. 

 Villkorssammanfattning Vattenskoterförsäkring 2017

 Fullständiga villkor Båtförsäkring inkl. vattenskoter 2017

 Fullständiga villkor Motorbåtförsäkring inkl. vattenskoter 2016