Försäkringar för skoterälskare

Våra försäkringar är skapade av skoterentusiaster som vet vad en skoteråkare behöver. Målet är att du ska känna dig trygg när du är ute och kör och få snabb hjälp om något händer.

PuL

Med våra skoterförsäkringar får du

  • ersättning för maskinskada om din skoter är högst fem år gammal och körd högst 1 000 mil (för Yamaha snöskoterförsäkring gäller 1 500 mil)
  • nyvärdesersättning första året om du har en ny skoter
  • ersättning för tillbehör och utrustning, till exempel skoterpulka
  • snabb och smidig skadereglering om olyckan är framme

Bra försäkring för din snöskoter

För snöskotrar upp till 20 år är vår snöskoterförsäkring rätt val. Du kan köpa trafik-, halv- eller helförsäkring och vill du ha extra skydd kan du komplettera med vårt XL-tillägg. Och är du medlem i en skoterklubb får du 10 % rabatt.

Fem olika märkesförsäkringar

Våra märkesförsäkringar är framtagna speciellt för dig som kör Arctic CatLynx, PolarisSki-Doo eller Yamaha. Försäkringarna kan du köpa i samband med att du köper en ny eller begagnad snöskoter hos en auktoriserad återförsäljare. 

Försäkra din pärla

För snöskotrar som är 20 år eller äldre kan vi nu erbjuda en särskild Classicförsäkring. Ett bra skydd för en äldre skoter till ett riktigt bra pris!

Är din snöskoter avställd?

Vår garageförsäkring är för dig som har en snöskoter som är avställd. Du väljer mellan Garageförsäkring som ger ett bra grundskydd och Garageförsäkring XL som även gäller vid transport.

Undrar du något?

På sidan Frågor och svar kan du få svar på de vanligaste frågorna om våra skoterförsäkringar. Hittar du inte ditt svar där kan du ringa oss på 0771-160 190 eller mejla kundnavet@svedea.se så hjälper vi dig gärna.