Säljare/relationsbyggare till Svedeas kundnav

Välkommen till ett unikt bolag inom försäkring

Svedea är ett snabbväxande specialistbolag inom försäkring. Vi försäkrar fler än tvåhundratusen båtar, motorcyklar, snöskotrar, bilar, hundar och katter men också ett stort antal företag. Vår övertygelse är att framgång skapas av engagerade medarbetare som trivs på jobbet och vår vision är att förändra försäkringsbranschen.

Bli en viktig del i vårt kundnav

På Svedea är kunden alltid störst och vi vill att alla kundmöten ska präglas av personlig service, specialistkunskap och överträffa kundernas förväntningar. På så sätt bygger vi goda relationer och uppnår våra högt ställda försäljningsmål. Som medarbetare i vårt kundnav kommer du att arbeta med kundservice och försäljning främst genom telefon och mejl men också via chatt och sociala medier. Du kommer att fokusera på ett antal av våra produktområden.

Det här förväntar vi oss av dig

Vi söker dig som har 1–5 års erfarenhet från en mycket säljdriven organisation inom t.ex. finans eller telecom. Har du erfarenhet från försäkring är det naturligtvis ett stort plus. Det är också värdefullt om du har ett intresse för våra försäkringsobjekt båt, mc, snöskoter, bil eller fyrhjuling.

Vi gillar att du:

  • har erfarenhet från kvalificerad försäljning genom telefon
  • har erfarenhet från kundservice i tjänsteföretag
  • har högt driv och hög ambitionsnivå
  • gillar att ge god service
  • gillar förändring och högt tempo
  • tror på att personlig kundservice skapar långsiktiga kundrelationer
  • har god administrativ förmåga och ordningssinne
  • vill utvecklas på jobbet och inte är rädd för att anstränga dig mer


Det här kan du förvänta dig av oss

Du kommer till en arbetsplats som inte liknar någon annan i försäkringsbranschen – energinivån är hög och företagskulturen mycket tydlig. Vi är ca 100 medarbetare och vårt huvudkontor finns i centrala Stockholm. Filialkontor finns i Hammarstrand, Växjö och Umeå.
 

Mer information om tjänsten får du av Philip Wadenius, philip.wadenius@svedea.se, 08-790 03 79. 

Ansök till tjänsten