Motorskadereglerare till Hammarstrand

Välkommen till ett unikt bolag inom försäkring

Svedea är ett snabbväxande specialistbolag inom försäkring. Idag har fler än tvåhundratusen kunder gett oss sitt förtroende och vi fortsätter att växa. Vår vision är att förändra branschen och inom de områden vi är verksamma siktar vi högt – vi ska vara förstahandsvalet på försäkringsmarknaden. Vår övertygelse är att framgång skapas av engagerade medarbetare som trivs på jobbet. Svedea är en fristående enhet inom världens tredje största återförsäkringskoncern, Hannover Re.

Var med och skapa en skadeavdelning med Sveriges nöjdaste kunder

Svedea växer och med fler kunder följer fler skador. Vi söker därför ytterligare en motorskadereglerare till vårt kontor i Hammarstrand. Du kommer att hantera skador för motorcykel, personbil, snöskoter och ATV. Vårt mål är att ha Sveriges nöjdaste skadekunder och vi söker därför dig som, precis som vi, brinner för att göra skillnad och överträffa kundernas förväntningar.

Vad vi förväntar oss av dig

Vår skadereglering kännetecknas av snabbhet, personligt bemötande och expertis, och som skadereglerare har du en direkt påverkan på Svedeas varumärke. Att prioritera kunderna och vara angelägen om att de är nöjda är en förutsättning för att lyckas i rollen. Här gäller det att kunna möta kunderna på ett utmärkt sätt och se till att hålla våra löften samtidigt som du säkerställer en hög kvalitet i skaderegleringen.

Vi söker dig som har genomgången gymnasial utbildning och tidigare erfarenhet av kundkontakt och administrativa arbetsuppgifter. Du har god kunskap i svenska och erfarenhet av skriftlig kommunikation med kund. Du kommer att spendera merparten av din tid vid skrivbordet med telefonen och datorn som dina främsta arbetsredskap, det är därför viktigt att du har god telefonvana och datorkunskap samt är duktig på att organisera ditt arbete.

Vi gillar att du:

  • triggas av att ge god service
  • är lösningsfokuserad och har ett gott affärsmannaskap
  • är flexibel och en bra lagspelare
  • har hög kapacitet och kan vara lugn i stressiga situationer
  • kommunicerar på ett tydligt och trevligt sätt

Vad du kan förvänta dig

Du kommer bland annat att självständigt handlägga motorskador från anmälan till att skadan stängs och säkerställa ett gott samarbete med verkstäder, handlare, leverantörer och andra försäkringsbolag. I arbetet ingår att ta egna beslut och kommunicera dessa mot kund och andra intressenter både muntligt och skriftligt samt att hålla dig uppdaterad med nyheter, produkter, villkor, instruktioner och lagar.

För rätt person erbjuds goda möjligheter till personlig utveckling och möjlighet att påverka Svedeas varumärke. Du kommer till en arbetsplats som inte liknar någon annan i försäkringsbranschen – energinivån är hög och företagskulturen mycket tydlig. Vi är ca 100 medarbetare och vårt huvudkontor finns i centrala Stockholm. Filialkontor finns i Hammarstrand, Växjö och Umeå


Mer information om tjänsten får du av rekryterande chef Anders Stöök,
anders.stook@svedea.se, 070-229 81 33.

Ansök till tjänsten