Drivna ombud för hund- och kattförsäkring

Välkommen till ett unikt bolag inom försäkring

Svedea är ett snabbväxande specialistbolag inom försäkring. Vi försäkrar fler än tvåhundratusen hundar, katter, båtar, motorcyklar, snöskotrar och bilar men också ett stort antal företag.

Svedea började med djurförsäkring i juni 2015 och våra framgångar gör att vi nu behöver utöka vår ombudskår. Därför söker vi nu ombud för våra hund- och kattförsäkringar i hela landet.

På den lokala marknaden är det du som är Svedea

Som ombud är du representant för vårt varumärke och säljer våra försäkringar för hund- och katt.  Tjänsten innebär att bygga nätverk med uppfödare, klubbar, veterinärer och andra djurintressenter. Inledningsvis kommer du att vara mycket aktiv i din marknadsbearbetning, framförallt via telefon, sociala medier men också genom personliga besök samt deltagande på mässor och utställningar. Hos Svedea är kunden alltid störst och vi vill att alla kundmöten ska präglas av personlig service, specialistkunskap och en vilja att överträffa kundernas förväntningar.

Det här förväntar vi oss av dig

Vi söker dig som har ett genuint djurintresse och god förankring i djurvärlden. Du har dokumenterad erfarenhet av försäljning, allra helst inom försäkring, och drivs av att skapa resultat. Du gillar att möta människor och har en naturlig förmåga att bygga långsiktiga och förtroendefulla relationer. Som säljare är du initiativrik och självgående, håller vad du lovar och ser alltid kunden. Till din hjälp finns centrala funktioner för säljstöd, säljledare och experter på djurförsäkring.

Vi gillar att du:

  • är genuint intresserad av djur
  • har en god förankring i djurvärlden
  • kan försäljning, både via telefon och personliga möten
  • är initiativrik och självgående
  • tror på att skapa långsiktiga kundrelationer genom personliga relationer
  • är intresserad av tekniklösningar som effektiviserar säljarbetet
  • har god administrativ förmåga och ordningssinne

Det här kan du förvänta dig av oss

Svedea är ett företag som inte liknar något annan i försäkringsbranschen – energinivån är hög och företagskulturen mycket tydlig.  Vi är 100 medarbetare och vårt huvudkontor finns i Stockholm, filialkontor finns i Växjö och i Hammarstrand, Jämtland. Svedea är en fristående enhet inom världens tredje största återförsäkringskoncern, Hannover Re.

Mer information om tjänsten får du av Catalina Gustafsson, catalina.gustafsson@svedea.se, 08-790 03 35

 

Ansök till tjänsten