Digital Manager

Välkommen till ett unikt bolag inom försäkring

Svedea är ett snabbväxande specialistbolag inom försäkring. Vi försäkrar fler än tvåhundratusen båtar, motorcyklar, snöskotrar, bilar, hundar och katter men också ett stort antal företag. Vår övertygelse är att framgång skapas av engagerade medarbetare som trivs på jobbet och vår vision är att förändra försäkringsbranschen.

Bli en viktig del i vår digitala utveckling

Som digital manager på Svedea jobbar du med att underhålla, förbättra och utveckla våra digitala plattformar. Målet är att skapa en digital kundupplevelse i världsklass.  Du ingår i i Svedeas kommunikationsavdelning och rapporterar till e-commerce manager. Arbetet innebär många interna kontaktytor och du kommer att jobba i nära samarbete med både IT avdelning och våra produktspecialister.

Som person motiveras du av att vara med och skapa en digital närvaro som både stärker Svedeas varumärke och som skapar digitala affärer.  Du kommer att spela en viktig roll i många av våra utvecklingsprojekt inom t.ex SEO, konvertering, betallösningar etc. Arbetet innebär många interna och externa kontaktytor och du kommer att ha ett nära samarbete med IT och våra produktspecialister vid kravställning, utveckling och förvaltning. 

Kanske har du några års erfarenhet från en webbyrå eller från en liknande tjänst i en helt annan bransch. På Svedea drivs vi av stor nyfikenhet och vi gillar att utmana gällande sanningar och metoder. Vi tror att du gör detsamma och för rätt person finns stora möjligheter att vara med och påverka och lära sig nya saker.

För att lyckas i tjänsten tror vi att du har god erfarenhet av CMS, verktyg för webbanalys (Google Analytics, Hotjar etc.) och A/B testning (Optimizely).  Du bör känna dig hemma med HTML och script, ha god känsla för färg och form samt vara en noggrann och precis beställare till våra Front End utvecklare.

Det här kan du förvänta dig av oss

Du kommer till en arbetsplats som inte liknar någon annan i försäkringsbranschen – energinivån är hög och företagskulturen mycket tydlig. Vi är 90 medarbetare och vårt huvudkontor finns nära Hötorget i centrala Stockholm, ett filialkontor finns i Hammarstrand, Jämtland och ett säljkontor i Umeå. Svedea är en fristående enhet inom världens tredje största återförsäkringskoncern, Hannover Re.

I den här rekryteringen tar vi hjälp av rekryteringsbyrån Trib. Alla ansökningar skickas därför direkt till Caroline på Trib,caroline@trib.se

Ansök till tjänsten