Svedea.se har fått ett nytt utseende

Nu lanserar vi nya svedea.se med ett nytt och uppfräschat utseende. Den nya designen är ytterligare ett steg i vårt arbete för att förbättra och förenkla upplevelsen för dig som besöker oss på webben.

Vi har förnyat utseendet med mobilen som utgångspunkt. Vi vill nämligen att det ska vara så enkelt och lätthanterligt som möjligt, oavsett om du vill teckna en försäkring, få svar på frågor eller se information om dina försäkringar. Det här är ett första steg i en process vi inlett för att förnya oss utseendemässigt var vi än förekommer; från traditionell annonsering, TV-reklam och sociala medier till banners, försäkringskommunikation, e-post, bildekor mm.

Varför gör vi detta?

Vårt mål med förändringen är att låta vårt utseende bättre avspegla vilka vi är. Svedea är ett bolag som ständigt utvecklas och som brinner för att göra våra kunder nöjda. Den grundliga översyn av vår visuella identitet som vi nu inleder syftar till att modernisera vårt utseende, men framför allt för att göra oss ännu mer tillgängliga för våra kunder. Vi ska bli enklare, tydligare, mer enhetliga och förhoppningsvis också lite snyggare.

Prata
med
oss!
Kontakta oss som du vill
Chatta med oss
Just nu är det ingen kötid
Ring oss
Just nu är det ingen kötid
Bli uppringd
Mejla oss
Vi svarar normalt inom en arbetsdag.
Varmt välkommen att ringa oss. Vi besvarar dina frågor om allt som rör försäkringar och mer därtill.
Mina sidor kan du logga in för att se pågående fakturor, skriva ut försäkringsbrev och ändra dina kontaktuppgifter.
Fyll i ditt telefonnummer så ringer vi dig nästkommande vardag
Mina sidor kan du logga in för att se pågående fakturor, skriva ut försäkringsbrev och ändra dina kontaktuppgifter.