Försäkringar för dig som älskar mc

Våra mc-försäkringar är skapade av hojåkare för hojåkare och vårt mål är att du tryggt ska kunna njuta av din motorcykel. Att du får snabb hjälp om något händer ser vi som en självklarhet.

PuL

Med våra motorcykelförsäkringar får du 

  • generösa villkor och valbara självrisker
  • lägre vagnskadesjälvrisk för ABS-utrustad mc
  • skadejour dygnet runt för akut räddning eller bärgning

Bra försäkring för nya och begagnade motorcyklar

För motorcyklar upp till 30 år är vår MC-försäkring rätt val. Du kan köpa trafik-, halv- eller helförsäkring och vill du ha extra skydd kan du komplettera med vårt XL-tillägg. Och är du medlem i SMC får du 10 % rabatt på försäkringen.

Nio olika märkesförsäkringar

Våra åtta märkesförsäkringar är framtagna speciellt för dig som kör Aprilia, Can-Am Spyder, Honda, Kawasaki, Moto Guzzi, Piaggio, SuzukiVespa, eller Yamaha

Försäkra din gamla pärla

För motorcyklar som är 30 år eller äldre erbjuder vi en Retroförsäkring. Den är väldigt prisvärd och du kan köpa den om din mc är värd max 100 000 kr inklusive utrustning.

Medlem i BMW-klubben?

Kör du en BMW kan vi erbjuda en förmånlig klubbförsäkring som är framtagen tillsammans med BMW MC-klubben.

Specialförsäkring för trafikskolor

Vår trafikskoleförsäkring är speciellt anpassad för dig som jobbar med körkortsutbildning för motorcykel. Bland annat ger försäkringen snabbare ersättning vid stöld. Som en bonus får dina elever rabatt på vår försäkring. 

Undrar du något?

Här kan du få svar på de vanligaste frågorna om våra mc-försäkringar. Hittar du inte ditt svar där kan du ringa oss på 0771-160 190 eller mejla kundnavet@svedea.se så hjälper vi dig gärna.