Om du ska ut och resa

Med vår reseförsäkring kan du känna dig trygg om du ska ut och resa. Du kan till exempel få ersättning för av- och ombokningskostnader om din katt blir allvarligt sjuk.

PuL

Reseförsäkring

Reseförsäkringen är ett tillägg till veterinärvårdsförsäkringen och kan bland annat ersätta dig för om- och avbokningar om din katt skulle bli livshotande sjuk eller skadad. Försäkringen ersätter även exotiska sjukdomar som din katt kan drabbas av om den är ute och reser.

Innehåll Reseförsäkring

Vilka katter kan försäkras?

Försäkringen är till för alla katter oavsett användningsområde och ras. För att kunna köpa försäkringen ska katten vara minst sex veckor gammal och även ha veterinärvårdsförsäkring hos oss. 

Förlorat kattpass - inga problem 

Med vår reseförsäkring kan du få upp till 500 kronor i ersättning om kattens pass försvunnit eller blivit stulet. 

Hur stor kan ersättning bli?

Reseförsäkringen kan ge upp till 20 000 kronor i ersättning per år. När det gäller avboknings- och ombokningsavgifter ersätter vi 75 procent av dina kostnader. 

Undrar du något?

På sidan Frågor och svar kan du få svar på många frågor om kattförsäkring. Hittar du inte ditt svar där kan du ringa oss på 0771-160 190 eller mejla djur@svedea.se så hjälper vi dig gärna.

Våra villkor

Här på webbplatsen försöker vi så tydligt som möjligt beskriva vad som ingår i våra försäkringar. Det är dock alltid de fullständiga villkoren som gäller. 

 Villkorssammanfattning kattförsäkring fr.o.m. 2017-06-01

Villkorssammanfattning kattförsäkring fr.o.m. 2016-06-01

 

 Fullständiga villkor kattförsäkring fr.o.m. 2017-06-01 

Fullständiga villkor kattförsäkring fr.o.m. 2016-06-01