Försäkra din hund

Om vi fick bestämma så skulle ingen hund behöva bli sjuk eller skadad. Tyvärr är det inte alltid så och vi vill finnas här för dig och din hund om oturen skulle vara framme.

Varför hundförsäkring?

Vid sjukdom eller skada kan det tyvärr kosta en hel del att besöka en veterinär för undersökning, utredning och behandling av din hund. Med en hundförsäkring kan du få hjälp med de oväntade kostnader som kan uppstå och det kan kännas tryggt att veta att du inte står ensam om något tråkigt skulle inträffa. Vi finns här för dig och din hund helt enkelt.

 

Molly sväljer en strumpa

Hundar äter ofta saker de inte borde, som kläder, leksaker eller fjärrkontroller. Sådana saker kan skapa stora problem om de fastnar.

Wilma får livmoderinflammation

Livmoderinflammation är en av de vanligaste sjukdomarna som drabbar tikar. 

Ludde bryter benet

Frakturer är tyvärr ganska vanliga hos hundar och kräver ofta både operation och rehabilitering.

Kostnaderna för behandlingarna är hämtade från branschstatistik och avrundade till närmaste tusenlapp. Ersättningarna är beräknade på vår veterinärvårdsförsäkring med 1 500 kr i fast självrisk och 15 % i rörlig självrisk.

Hur försäkrar jag min hund?

Du kan köpa din hundförsäkring direkt här på webben eller genom att kontakta något av våra ombud. Du kan även ringa till kundnavet så hjälper vi dig att hitta en försäkring som passar för just dig och din hund.

Hur säger jag upp försäkringen?

Om din hund har sålts, överlåtits eller  avlidit kan du säga upp din hundförsäkring. Om du av någon annan anledning vill säga upp din hundförsäkring kan du göra det vid försäkringens huvudförfallodag. När denna är framgår av ditt försäkringsbrev.

PuL