Våra vänner

På den här sidan kan du läsa om de personer och företag som vi tycker lite extra mycket om. Där passionen är lika viktig som produkten, precis som hos oss!

Hugo & Celine

Våra hundkompisar Hugo&Celine är inte bara två charmiga taxar. De skapar dessutom magiskt god hundglass som till och med den mest kräsnaste hunden blir galen av! Glassen tillverkas bara av de finaste råvarorna av svensk kvalitet och innehåller inget vitt socker eller laktos. Klart som korvspad att vi vill vara kompisar med såna glassiga typer!

www.hugoandceline.com

FourFriends

Våra vänner på FourFriends tillverkar hund- och kattmat som hjälper våra fyrbenta kamrater att hålla sig friska och starka, precis som en bra försäkring. De tillverkar produkter med hög kötthalt och använder sig bara av råvaror av högsta kvalitet. Mums!

www.fourfriends.se

Susanne Hellman Holmström

När Susanne talar så lyssnar vi. Med över 30 år i kattbranschen vet hon vad vi människor kan göra för att våra katter ska må så bra som möjligt. Förutom att driva företag dit förtvivlade kattägare kan vända sig syns hon även i SVT’s Go’kväll, hörs i radio och har gett ut två böcker. Behöver vi säga att Susanne är en kvinna med klös?

www.kattproblem.se

FirstVet

Våra veterinärvänner på FirstVet förenklar livet med hund och katt. De erbjuder rådgivning och enklare undersökningar via videomöten i datorn, mobilen eller paddan.  Det är så innovativt att vi nästan storknar! Dessutom bjuder vi dig som Svedeakund på fria veterinärvårdsbesökHär kan du läsa mer om hur det funkar!

www.firstvet.com

VetZoo

VetZoo är Sveriges ledande nätbutik för djurägare. Här hittar du frisk- och veterinärfoder, kattsand, kosttillskott och mycket annat till dina fyrfota pälsklingar. Och du slipper släpa på tunga fodersäckar - de levererar direkt till dörren, dessutom fraktfritt om du beställer över 500 kr. Klart vi vill vara kompisar med så schyssta typer!

www.vetzoo.se

Prata
med
oss!
Kontakta oss som du vill
Vardagar 8:00-18:00
Chatta med oss
Just nu är det ingen kötid
Ring oss
Just nu är det ingen kötid
Bli uppringd
Mejla oss
Vi svarar normalt inom 1 arbetsdag
Varmt välkommen att ringa oss.
Vi besvarar dina frågor om allt som rör försäkringar och mer därtill.
Mina sidor kan du logga in för att se dina försäkringar, skriva ut försäkringsbrev och ändra dina kontaktuppgifter.
Fyll i ditt telefonnummer så ringer vi dig nästkommande vardag
Mina sidor kan du logga in för att se dina försäkringar, skriva ut försäkringsbrev och ändra dina kontaktuppgifter.
Mina sidor kan du logga in för att se dina försäkringar, skriva ut försäkringsbrev och ändra dina kontaktuppgifter.