Våra djurvänner

På den här sidan kan du läsa om de personer och företag som vi tycker lite extra mycket om. Som delar vår passion för hundar och katter!

FirstVet Shop

Att våra veterinärvänner på FirstVet förenklar livet med hund och katt utan kostnad för dig som kund vet du säkert redan. Men visste du att de har en välfylld webbbutik med allt från foder och godis till pälsvårdsprodukter och leksaker? Hos FirstVet hittar du ett sortiment som är noggrant utvalt av deras veterinärer och de säljer bara produkter som de står bakom och själva använder till sina djur. Du får alltid snabba hemleveranser, öppet köp och fria returer samt fri frakt på köp över 599 kr!

10 % rabatt Dessutom har du som är kund hos Svedea rabatt på hela sortimentet! Skriv in koden Svedea10 så får du 10 % i avdrag på priset!

https://shop.firstvet.com/se

Susanne Hellman Holmström

När Susanne talar så lyssnar vi. Med över 30 år i kattbranschen vet hon vad vi människor kan göra för att våra katter ska må så bra som möjligt. Förutom att driva företag dit förtvivlade kattägare kan vända sig syns hon även i SVT’s Go’kväll, hörs i radio och har gett ut två böcker. Behöver vi säga att Susanne är en kvinna med klös?

www.kattproblem.se

Hugo & Celine

Våra hundkompisar Hugo&Celine är inte bara två charmiga taxar. De skapar dessutom magiskt god hundglass som till och med den mest kräsnaste hunden blir galen av! Glassen tillverkas bara av de finaste råvarorna av svensk kvalitet och innehåller inget vitt socker eller laktos. Klart som korvspad att vi vill vara kompisar med såna glassiga typer!

www.hugoandceline.com

Prima Dog

Alla hundar har rätt att leva ett prima och hälsosamt liv. Det ser PrimaDog till, genom att erbjuda ett köttrikt och vetefritt hundfoder av hög kvalitet som motsvarar hundarnas naturliga näringsintag. Du hittar Prima Dogs varor hos en rad livsmedelsbutiker och djurbutiker från norr till söder samt i FirstVets Shop.

https://www.primadog.com/sv

Stockholms Kennelklubb

STOKK (Stockholms Kennelklubb) har 14 000 medlemmar och är Sveriges största länsklubb inom Svenska Kennelklubben. STOKK har sex lokala klubbar runt om i länet. STOKK håller kurser, arrangerar utställningar och anordnar massor av andra aktiviteter för dig och din hund. Som medlem i STOKK får du 5 % i rabatt på hundförsäkringen hos Svedea.

https://www.skk.se/sv/STOKK/

Nordskånska Kennelklubben

Precis som STOKK är Nordskånska Kennelklubben (NSKK) en del av Svenska Kennelklubben. Klubben har sitt klubbhus på Hässleholmsgården och anordnar liksom systerklubben kurser, arrangerar utställningar och anordnar massor av andra aktiviteter för dig och din hund, där Svedea är delaktig i flera av dem.

https://www.skk.se/sv/nskk/