Caroline Haglund – Arvika

Jag är uppvuxen med hundar, även om det dröjde tills jag skaffade min alldeles egna. En tuff blandras som tidigare ägaren haft problem med. Idag har jag två golden, en berner sennen och en blandraskatt. Djur betyder mycket för mig och som djurombud vill jag gärna hjälpa dig med en riktigt bra försäkring.

Hundälskare sedan barnsben som gärna pratar försäkring

Som barn var jag mycket hos min farmor och där fanns världens snällaste blandrastik (bordercollie/hamiltonstövare). Hon fostrade mig i mångt och mycket. Hemma blev det tyvärr aldrig någon egen hund, trots mycket tjat så stod mina föräldrar på sig. När jag flyttade hemifrån så dröjde det inte lång tid innan första hunden hittade hem till mig. Det var också en blandras (labrador/schäfer/rottweiler) som var en omplacering då tidigare ägare inte orkade med hans tuffhet.

Jag har alltid haft en förkärlek till newfoundlandshunden och drömt om att någon gång i livet få bli ägare till en. När väl tiden var inne så blev det två stycken. Underbara hundar som hade en otrolig personlighet. Tyvärr så drabbades de av sjukdom och fick i ganska tidig ålder springa över regnbågsbron till de evigt gröna ängarna. Det dröjde därefter ett antal år innan det blev hund igen, då jag ansåg att tiden som en hund behöver ha från sin matte inte riktigt fanns. Idag har jag och min sambo två golden retrivers (5 och 7 år) och en unghund av rasen berner sennen. Dessutom har vi en blandraskatt. Planen är att utbilda vår berner till terapihund/besökshund, så vi får se hur resultatet blir av detta.

Jag har ett brinnande intresse för djur och natur vilket också innebär att jag har stort intresse för att våra fyrfota vänner ska ha en trygghet i en bra försäkring.

Har du några funderingar så tveka inte att höra av dig.

Kontakta mig gärna!

Hör gärna av dig om du vill prata djur och försäkring.

072-729 14 07
caroline.haglund@svedea.se

Kontakta oss som du vill
Chatta med oss
Just nu är det ingen kötid
Ring oss
Just nu är det ingen kötid
Bli uppringd
Mejla oss
Vi svarar normalt inom en arbetsdag.
Varmt välkommen att ringa oss. Vi besvarar dina frågor om allt som rör försäkringar och mer därtill.
Mina sidor kan du logga in för att se pågående fakturor, skriva ut försäkringsbrev och ändra dina kontaktuppgifter.
Fyll i ditt telefonnummer så ringer vi dig nästkommande vardag
Mina sidor kan du logga in för att se pågående fakturor, skriva ut försäkringsbrev och ändra dina kontaktuppgifter.