Bilförsäkring för utvalda

Vår bilförsäkring är inte till för alla. Vi vänder oss till ett mindre och tydligt avgränsat antal bilförare och bilar för att kunna erbjuda en så prisvärd försäkring som möjligt.

Vår bilförsäkring passar dig som

  • är över 30 år
  • kör en vanlig begagnad bil
  • bor i villa i utvalda områden där skaderisken är låg

Vi har alltså valt att försäkra de bilar, personer och områden som är minst skadedrabbade. Det är bland annat det som gör att vi kan erbjuda ett riktigt bra pris.

Lägre självrisk vid djurkollision och skadegörelse

Med vår helförsäkring behöver du bara betala halva självrisken om du skulle köra på ett djur eller om bilen blir utsatt för skadegörelse.

Maskin och allrisk redan i halvförsäkringen

Väljer du halv- eller helförsäkring ingår både maskinskada och allrisk. För maskinskada gäller att bilen får vara max 8 år och körd högst 10 000 mil. 

Laga en ruta: 0 kr

När du försäkrar bilen hos oss ingår kostnadsfri lagning av stenskott i både halv- och helförsäkringen.

Du väljer självrisken

För flera delar i vår försäkring är det du själv som väljer vilken självrisk du vill ha. Vi erbjuder tre olika nivåer – låg, mellan och hög – och valet påverkar självklart priset på försäkringen. Se våra självrisker.

Våra villkor

Här på webbplatsen försöker vi så tydligt som möjligt beskriva vad som ingår i våra försäkringar. Det är dock alltid de fullständiga villkoren som gäller. 

 Villkorssammanfattning Bilförsäkring 2017

 Fullständiga villkor Bilförsäkring 2017

 Fullständiga villkor Bilförsäkring 2016

 

Undrar du något?

På sidan Frågor och svar kan du få svar på de vanligaste frågorna om våra bilförsäkringar. Hittar du inte ditt svar där kan du ringa oss på 0771-160 190 eller mejla till kundnavet@svedea.se så hjälper vi dig gärna.