Mer bra information

Här hittar du mer information som vi tror kan vara användbar och intressant. Är det något annat du funderar på, kontakta oss gärna!

Frågor och svar

På startsidan hittar du svar på vanliga frågor om vår motorbåtsförsäkring.

Bra båttips

Här har vi samlat våra bästa tips till båtägare. Tipsen riktar sig i första hand till dig som inte är så båtvan, men även erfarna båtägare kan säkert hitta ett och annat matnyttigt. 

Har du rätt värde på båten?

Marknadsvärdet för fritidsbåtar sjunker i allmänhet år efter år. Trots det så missar många att justera försäkringsvärdet på sin båt och en konsekvens av detta blir att man betalar för mycket för sin försäkring. 

Nyttiga länkar

Här har vi samlat länkar till sidor med bra information för båtägare, till exempel hittar du Larmtjänst, Sjöpolisen och några vädersajter i vår lista.  

Båtstipendiet

Ett mer jämställt båtliv ökar både säkerheten ombord och möjligheterna till härliga stunder på sjön. Därför har vi lanserat Båtstipendiet som ger åtta kvinnor en kostnadsfri manövreringskurs. 

Vill du bli ombud?

Företag som säljer motorbåtar kan bli ombud för våra försäkringar. Anmäl ditt intresse genom att fylla i ett formulär så kontaktar vi dig inom kort. 

Se ditt pris

PuL

Du kan även se pris på vattenskoterförsäkring.