Riktigt bra ATV-försäkringar

Vi vill att det ska vara lätt för dig att försäkra din ATV och att du ska känna dig trygg när du är ute och kör i skog och mark.

PuL

Med vår ATV-försäkring får du

  • generösa villkor och låga självrisker
  • skydd för tillbehör och utrustning upp till 40 000 kr i grundförsäkringen
  • unikt XL-tillägg som ger upp till 120 000 kr i ersättning för tillbehör och utrustning
Innehåll Trafik Halv Hel

Köp XL till både halv- och helförsäkring

För bara 490 kr kan du köpa vårt XL-tillägg som höjer den maximala ersättningen för tillbehör och utrustning från 40 000 till 120 000 kronor.

Nio olika märkesförsäkringar

Våra märkesförsäkringar är framtagna speciellt för dig som kör Access, Arctic CatCan-Am, HisunHonda, Kawasaki, Polaris, Suzuki eller Yamaha. Försäkringarna kan du köpa i samband med att du köper en ny eller begagnad ATV hos en auktoriserad återförsäljare. 

Är din ATV-avställd?

Vår garageförsäkring är för dig som har en ATV som är avställd. Du väljer mellan Garageförsäkring som ger ett bra grundskydd och Garageförsäkring XL som även gäller vid transport och höjer maxersättningen för tillbehör och utrustning.

Rabatt med stöldskydd

Om du skyddar din ATV med stöldskyddsmärkning eller spårsändare så kan du få rabatt på din försäkring. Läs mer om vilka skydd vi godkänner.

Undrar du något?

På sidan Frågor och svar kan du få svar på de vanligaste frågorna om våra ATV-försäkringar. Hittar du inte ditt svar där kan du ringa oss på 0771-160 190 eller mejla kundnavet@svedea.se så hjälper vi dig gärna.

Våra villkor

Här på webbplatsen försöker vi så tydligt som möjligt beskriva vad som ingår i våra försäkringar. Det är dock alltid de fullständiga villkoren som gäller. 

 Villkorssammanfattning ATV-försäkring 2017

 Fullständiga villkor ATV-försäkring 2017

 Fullständiga villkor ATV-försäkring 2016